Kom med til Talk Town den 3. maj til den 5. maj 2018

Fra den 3. maj til den 5. maj vil Huset-KBH summe af liv og masser af debat om ligestilling, køn og feminisme. Det er nemlig blevet tid til den årlige festival, Talk Town, som er tre forrygende dage med talks, debatter, musik, film, performance. Se det fulde program her.

Festivalen er et samarbejde mellem Indgreb og Kvinderådet, som står for fire events på det tætpakkede program. Alle er velkomne og der er fri entré til Kvinderådets arrangementer.

Maskulinitet i arabisk kvindekamp?
Feminister fra Egypten, Marokko og Danmark debatterer hvordan maskulinitet og kønsnormer påvirker arbejdet for kvinders rettigheder i den arabiske region og hvilke muligheder og risici inklusion af mænd i kvindekampen medfører.

Torsdag den 3. maj kl. 15-17. Talk Town, Xenon-scene, Huset-Kbh, Rådhusstræde 13, 1466 København

Tjener du også mindre end en mand?
Danmark har en af verdens højeste erhvervsfrekvenser for kvinder.

Samtidig har vi et af verdens mest kønsopdelte arbejdsmarkeder, hvor mænd tjener ca. 18-21 % mere end kvinder, og kvinder i gennemsnit tager mere end 90 % af den samlede barsel.

På Talk Town 2018 fortæller ph.d. Astrid Elkjær Sørensen om årsagerne til, at vi taler om kvindefag og mandfag. Og et panel af eksperter debatterer, hvad der kan og skal gøres, så kvinderne ikke bliver de økonomiske tabere på arbejdsmarkedet.

Fredag den 4. maj kl. 11:30 – 13:30. Talk Town, Spisehusets Balsal, Huset-Kbh, Rådhusstræde 13, 1466 København K.

#metoo – tryghed på arbejdspladsen
Kom med når Danner, Dansk Kvindesamfund og Kvinderådet inviterer til dialogmøde på Talk Town om, hvordan vi kommer videre efter #MeToo og får skabt tryghed på arbejdspladsen.

Vi har spørgsmålene og håber, at paneldeltagerne sammen med publikum vil give svarene på, hvordan vi går fra hashtag til handling.

Derfor vil der efter oplæg fra panelet være workshops, hvor publikum arbejder sammen om forslag til konkrete tiltag, som Danner, Dansk Kvindesamfund og Kvinderådet efterfølgende sender videre til beslutningstagerne.

Fredag den 4. maj 14:30 – 16:30. Talk Town, Spisehusets Balsal, Huset-Kbh, Rådhusstræde 13, 1466 København K.

TALK: Katja Iversen i kamp for kvinder og ligestilling
Katja Iversen, CEO i Women Deliver har hele verden som sin arbejdsplads og ved mere end nogen anden, at kvinders rettigheder hurtigt kan forsvinde. Derfor er det nødvendigt med et konstant fokus og en global indsats for kvinder.

Med et brændende engagement taler hun om sit arbejde og om kampen for ligestilling og kvinders rettigheder.

Lørdag den 5. maj kl. 15-16:30. Talk Town, Huset-Kbh, Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København