Kom til medlemssalon

Vær med tirsdag den 19. Februar 2019 kl. 16:30 – 19:00, når Dansk Magisterforening og Kvinderådet holder medlemssalon Adresse: Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Som opvarmning til det valg, vi alle venter på, diskutere folkevalgte politikere ligestilling, verdensplan og arbejdsmarked.

Mød

Mette Reissmann (S)

Medlem af folketinget for Socialdemokratiet siden 2011 og er i dag uddannelses- og forskningsordfører. Mette har tidligere siddet i Københavns Borgerrepræsentation fra 2010 til 2011, er medlem af Trygfondens repræsentantskab, medstifter af Kvindeøkonomi og vært på Luksusfælden. Mette går til valg på en styrkelse af velfærden, investeringer i uddannelse og et mere bæredygtigt opsving.

 

Rolf Bjerre (Alt)

Rolf har været medlem af Alternativet næsten fra partiets begyndelse. Rolf har været opstillet til Københavns Borgerrepræsentation og stiller nu op til Folketinget for partiet. Rolf fokus på IT politik, Blødmagt, feminisme, samtykke og hvordan organisationer kan agere mere empatisk.

 

Lars Arne Christensen (K)

Lars Arne har grundlagt flere virksomheder i Danmark og i udlandet indenfor moderne finansteknologi og arbejder i dag som Business Angel for startups. Lars Arne er derudover folketingskandidat for det konservative folkeparti. Han beskriver sig selv som en klassisk konservativ, der arbejder for klassiske borgerlige værdier som arbejdsomhed, frihed samt privat og socialt ansvar.

 

Danny Malkowski (LA)

Danny har stillet op til Københavns Borgerrepræsentation i 2017 og til folketingsvalget i 2011. Danny har været indsuppleret i Folketinget og blev konstitueret som Liberal Alliancens Social- IT og iværksætterordfører. Danny er uddannet civilingeniør i nanoteknologi og arbejder som iværksætter og investor. Danny går til valg på bedre rammevilkår for iværksættere, boligmarkedet skal dereguleres og mere digitalisering.

 

Rosa Lund (Ø)

Var medlem af Folketinget for Enhedslisten fra 2011 til 2015 og er i dag stedfortræder for Johanne Schmidt-Nielsen som Retsordfører, uddannelsesordfører og grundlovsordfører. Uddannelses- og forskningsordfører 2013-2015, børne- og Undervisningsordfører, daginstitutions­­­ordfører og familieordfører 2011-2015.

 

Camilla Gregersen, formand DM

 

Nanna Højlund, forkvinde Kvinderådet

 

Tilmelding senest den 15. Februar 2019 kvr@kvinderaad.dk

Arrangementet er for alle Kvinderådets medlemmer, du er medlem af Kvinderådet, hvis du er medlem af en af vores medlemsorganisationer (se medlemsliste på vores hjemmeside)

 

Vi glæder os til at se dig.