Talk Town 2018 er slut for i år

Fra torsdag den 3. maj til lørdag den 5. maj deltog over 2500 gæster i debatfestivalens 90 arrangementer, der alle handlede om ligestilling, feminisme og køn:

“Det er fantastisk, at der endnu et år er blevet taget så godt imod Talk Town,” siger Kvinderådets forkvinde Nanna Højlund og fortsætter: “Der skal stadig skrues på nogle knapper og vi skal arbejde videre med økonomien, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at der er brug for en platform som Talk Town, hvor alle kan byde ind med deres egne arrangementer, og hvor publikum kan lytte, danse og være aktivistiske. Det har været tre gode og solfyldte dage, og vi glæder os allerede til næste år.”

Talk Town er en brugerdrevet festival. Det betyder, at værterne Indgreb og Kvinderådet tilbyder rammerne for festivalen, som i år blev afholdt i Huset-KBH. Alle, der arbejder med køn, ligestilling og feminisme kan afholde arrangementer og mod et mindre beløb afvikle deres event på festivalen.

I år var der feministiske barselsgrupper, DJ Workshop, film og musik. Og der var arrangementer om ligeløn, myten om jomfruhinden, #metoo, psykisk vold, normkritisk pædagogik og meget mere.

Talk Town fandt sted første gang i 2016, og er nu blevet afholdt tre gange. Datoerne for næste års festival vil snart blive offentliggjort.

Læs mere om Talk Town her.