Talk Town åbner for ansøgninger til festivalprogram

Talk Town – en debatfestival for køn, ligestilling og feminisme søger medvirkende til tre dages festival på Københavns Hovedbibliotek d. 18-20 maj 2017.

Talk Town er den årlige ”ø” i Danmark, hvor vi samler alle, der vil diskutere mænd og kvinders vilkår i samfundet og opleve, hvad der rører sig på den køns- og ligestillingspolitiske scene. Festivalen har et bredt program fra økonomi, arbejdsliv, kvinder på flugt, børneopdragelse og tilmed kunst og kultur. Samtidig kan du opleve et sprudlende inferno af aktører og artister fra over- og undergrund.

Talk Town opstod i maj 2016 i anledning af værtskabet for den internationale Women Deliver konference. Mere end 40 aktører, 70 arrangementer og 2500 deltagere fyldte Den Grå Kødby i 3 dage i Talk Town 2016.

Hvorfor Talk Town?
Når dørene åbner for den næste Talk Town d. 18.-20. maj 2017 indtages hele Københavns Hovedbibliotek inkl. hemmelige kældre og hyggelige gårdhaver, og publikum og deltagere er inviteret til debat og stillingtagen om aktuelle emner som hverdagssexisme, køn og byplanlægning, ligeløn, FNs Mål 5 om ligestilling, seksualitet og manderoller. Hele Talk Town er offentligt tilgængelige og gratis debat- og kulturarrangementer.

Talk Town søger dog også at skabe en ramme, hvor danske kvindeorganisationer, erhvervsliv, fagbevægelse, politiske partier, offentlige aktører, relevante uddan- nelser m.fl. benytter anledningen til at diskutere køns- og ligestillingspolitik i et samlet forum og med et nyt publikum.

Open call for deltagere
Vi søger organisationer, institutioner, virksomheder, kunstnere og meningsdan- nere, der vil være med til at skabe et forum for aktuel og mangfoldig diskussion om køn, ligestilling og feminisme. Send os jeres idé til en workshop, debat, udstilling, koncert, eller et helt andet programpunkt, som, I synes, er væsentligt. Deltag og vær med til at skabe et interaktivt øjebliksbillede af feminismen i Danmark.

Hvem?
Talk Town arrangeres af Kvinderådet og kulturproduktionskollektivet Indgreb. Københavns Hovedbibliotek er rammen om festivalens 8 inden- og udendørs scener.

Læs mere om Talk Town her: www.talktown.dk

Kontakt:
Talk Town – Pressemeddelelse. København 6.12. 2016
Rikke Frisk, projektleder og arrangør. Tlf: 26 75 65 20
Louisa Hayman, presseansvarlig og projektkoordinator. Tlf: 61 31 38 16
Randi Theil, sekretariatsleder Kvinderådet. Tlf: 26 37 80 87