background decorational logo flower

Arrangementer KV/RV21

I anledning af kommunal- og regionsvalget d. 16. september og som led i vores kampagne “Tag stilling til ligestilling” afholder vi en lang række arrangementer rundt omkring i landet. Følg med her!

 

4/9 – Kandidatkursus “Politik for alle”. Heldagskursus for kandidater med forskellige minoritetsbaggrunde, arrangeret i samarbejde med Mino Danmark og LGBT+ Danmark

 

20/9 – Paneldebat om “Køn og politik” med kvindelige kandidater i Albertslund Kommune

 

25/9 – Tværpolitisk Kvindefestival i Guldborgsund  

 

14/10 – Release af podcastet “Fra stemme til handling”, et podcast om fire minoritetsetniske kvinders engagement i demokratiet. Lyt til podcastet her.
 

24/10 – Kvinderådet gæster Fahads Forsamlingshus til “Et København for alle”, hvor 10 politikere og eksperter skal diskutere repræsentation og mangfoldighed i Københavns Kommune.
Hvis ikke du var med, kan du se livestreamen her.

 

24/10 – “Tag stilling til ligestilling”-vælgercafé i Ærøskøbing med kvindelige kandidater. Læs om vælgercaféen her.

 

25/10 – Vi besøger Kvindenetværket på Aarhus Rådhus, diskuterer kampagnen og uddeler kampagnemateriale sammen. Se indslaget fra TV Aarhus om vores besøg her. 

 

30/10 – Uddeling af kampagnemateriale i Fredericia. Læs artikel om det her.

 

31/10 – Walk and Talk: Tag stilling til ligestilling KV21 i Skive

 

8/11 – Kvindelige kandidater uddeler kampagnemateriale og sætter fokus på ligestilling i Brøndby Kommune!

 

9/11 – Valgmøde: Tag lige stilling søster! i Odense sammen med Søstre mod vold og kontrol. 10 lokalpolitikere kommer på scenen og skal diskutere ligestilling, social kontrol og Istanbulkonventionen mm.

 

11/11 – Regionerne, en lukket klub? RV21 paneldebat på KLUB i København med Maria Gudme, Emilie Haug Rasch, Christine Dal Thrane, Karoline Vind og Hediye Temiz.
Vi skal diskutere ligestilling i regionalt regi og hvorfor der er så få unge kvinder i regionalpolitik.

 

11/11 – QLF stemmer kvinderne ind!  Alle partier i Lolland og Guldborgsund Kommune sender en kvindelig opstillet kandidat til kommunal- og regionsvalget til en valgdebat og running dinner, hvor vælgerne kan komme helt tæt på kandidaterne. Tilmelding kræves.

 

15/11-16/11 – Valgfestival! En todages valgfestival, hvor vi fejrer demokratiet og alle os, der er underrepræsenterede i det danske lokaldemokrati. Begge dage byder på paneler, workshops, debat og musik, og kulminerer i et brag af en VALGFEST på valgaftenen d. 16.
Arrangeret i samarbejde med bl.a. We Do Democracy, Mino Danmark, LGBT+ Danmark, DFUNK, Sammenslutningen af Unge Med Handicap, Den Grønne Studenterbevægelse og Demokrati Garage.