background decorational logo flower

Persondatabeskyttelse

Ved at læse Kvinderådets persondatabeskyttelse politik kan du blive klogere på formålet med at indsamle de personoplysninger/personfølsomme oplysninger, som vi behandler og opbevarer. Her kan du også læse nærmere omkring dine muligheder og rettigheder, hvis du ønsker indsigt i, hvilke data vi har på dig, eller hvis du ønsker noget slettet. Databeskyttelse politikken er udarbejdet for at du kan føle dig forsikret om, at dine data er i trygge hænder hos os, og at vi gør vores bedste for at overholde de retlige forpligtelser, der gælder for os som dataansvarlige.

Indsamling af personoplysninger og formål

  • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mail, navn og efternavn, for at vi kan udsende nyhedsbrevet til dig. Ved tilmelding giver du dit samtykke til, at vi må opbevare de oplysninger, som du angiver.
  • Hvis du melder dig ind som nyt medlem af Kvinderådet, registrerer vi dine data i vores medlemsdatabase, for at vi bl.a. kan sende dig nyhedsbreve, invitationer, og for at vi kan oprette dig som medlem og løbende opkræve medlemskontingent.

Opbevaring af persondata

  • Som medlem af Kvinderådet opbevares dine data sikkert i vores medlemsdatabase, hvortil kun vores ansatte, der arbejder med medlemsdatabasen, har adgang, samt vores IT supporter, som vi naturligvis har en databehandleraftale med.
  • Hvis du indsender jobansøgninger til os, hvor du har angivet personfølsomme oplysninger, opbevares disse i et password beskyttet dataarkiv, indtil 14 dage efter den rette kandidat er udvalgt, hvorefter alle ansøgninger bliver slettet og/eller makuleret. Ansøgninger gemmes kun efter aftale i en længere periode.

Indsigt

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke af de data, som du har oplyst, vi opbevarer. Ønsker du dette, kan du kontakte Kvinderådets sekretariat, på mail: kvr@kvinderaad.dk

Sletning af persondata

  • Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmails eller at være medlem af Kvinderådet, kan du kontakte Kvinderådets sekretariat på ovenstående e-mail. Dine persondata vil herefter blive slettet i vores system.

Klager

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger og ønsker at klage, kan du kontakte Kvinderådets sekretariat kvr@kvinderaad.dk