background decorational logo flower

Invitation til kvinder i politik: Forsvar dig selv på nettet

D. 19. og 20. november afholder Kvinderådet – i samarbejde med vores europæiske paraplyorganisation, EWL – to trænings-sessioner i digital sikkerhed for kvinder i politik.

Had på nettet er desværre et vilkår, når kvinder blander sig i debatten. F.eks. oplevede hver 2. kvindelige kandidat under kommunalvalgkampen i 2021 at blive udsat for mindst én form for chikane eller trussel.

Ti ikke, men tag kampen op. Kom og få kendskab til dine rettigheder og lær, hvordan du kan sikre dig og håndtere had, chikane og trusler på nettet. Det er gratis at deltage, og træningen foregår digitalt den 19. november kl. 10.00-17.00 (for dig, der er ny på sociale medier) og d. 20. november (for dig, der er vant til at bruge sociale medier).

Træningen er udviklet og leveret af den europæiske paraplyorganisation for kvindeorganisationer, European Women’s Lobby under overskriften #HerNetHerRights

Hvem kan deltage?

Kvinder, der er aktive i politik og som er kandidat eller som overvejer at kandidere til folketing, regionsråd eller kommunalbestyrelse.

Hvor og hvornår foregår uddannelsen?

Træningerne foregår på zoom:

  • Den 19. november: for deltagere, der er nye på sociale medier
  • Den 20. november: for deltagere, der vant til at bruge sociale medier

Tilmelding sker her, senest den 15. november.

Træningerne foregår på engelsk og tilmelding er bindende.

Bliver du alligevel forhindret bedes du kontakte Hanne.Pedersen@kvinderaad.dk