background decorational logo flower

Webinar: Forsvar dig selv på nettet

Tager du del i den politiske debat? Og vil du gerne blive bedre til at sikre dig i forhold til chikane og trusler på nettet? Så tilmeld dig webinaret “Her Net Her Rights” d. 1. og 2. februar 2023 kl. 18 -21.

Had på nettet er desværre et vilkår for mange kvinder, når de blander sig i debatten. Ti ikke, men tag kampen op. På webinaret får du træning i, hvordan du kan sikre dig, hvad dine rettigheder er og hvordan du kan håndtere had, chikane og trusler på nettet.

Træningen er på engelsk og udviklet og leveret af den europæiske paraplyorganisation for kvindeorganisationer, European Women’s Lobby under overskriften #HerNetHerRights

Hvem kan deltage?

Kvinder, der tager del i den offentlige debat.

Hvor og hvornår foregår træningen?

Trænings-sessionerne foregår på zoom:

  • Den 1. februar kl. 18.00-21.00
  • Den 2. februar kl. 18.00-21.00

Tilmelding sker her, senest den 20. januar 2023. Du vil modtage en bekræftelse og modtage et link via mail, et par dage før webinaret.

Tilmelding er bindende. Ved sygdom eller andet akut opstået forhindring, så meld afbud på kvr@kvinderaad.dk. Bemærk, vi forbeholder os retten til at opkræve et no show fee på kr. 250 hvis ikke vi hører fra dig.

I TILFÆLDE AF STOR INTERESSE HAR VI OGSÅ MULIGHED FOR AT AFHOLDE TRÆNING D. 25. OG 26. JANUAR. SKRIV EN MAIL kvr@kvinderaad.dk HVIS DU FORETRÆKKER AT DELTAGE I WEBINARET DE DATOER I STEDET.