background decorational logo flower

Kvinderådet søger eventkoordinator-elev

Kvinderådet søger lige nu en Eventkoordinator-elev.

Du vil som elev primært blive tilknyttet produktion og afvikling af festivalen Talk Town, som Kvinderådet er medarrangør af og som årligt finder sted i maj måned i København.

Du vil desuden prøve kræfter med Kvinderådets egne medlemsarrangementer, events og møder. Da vi er et lille sekretariat, indebærer det også introduktion til opgaver som fundraising og afrapportering til fonde, evalueringer og spørgeskemaer, SoMe og grafik samt regnskab og budgetstyring.

Vi søger en elev, der:

  • Har min. 1½ år tilbage af sin praktiktid
  • Har lyst til at prøve kræfter med kulturproduktion og -afvikling: programudvikling, briefing, kommunikation og servicering af aktører, udarbejdelse af produktionsplaner, tilladelser mm.
  • Har mod på at sætte sig ind i nye, digitale muligheder for møder og events
  • Skriver godt og klart på dansk og evt. engelsk
  • Er struktureret og har et godt overblik
  • Har masser af gå-på-mod og kan tage initiativ
  • Kan lide at tale med mange og forskellige mennesker
  • Indgår naturligt i et lille kerne-team, er imødekommende og fleksibel
  • Er nysgerrig på samfund og ligestilling

Det er en fordel, hvis du har kendskab til sociale medier og trends inden for dette. Ligesom det er en fordel hvis du har tidligere erfaring med festivalproduktion, fundraising og økonomistyring.

Hvornår: Opstart d. 1. marts 2022

Hvor: Niels Hemmingsens Gade 10, København K

Om Kvinderådet

Kvinderådet er en paraplyorganisation for 48 medlemsorganisationer, der sammen arbejder for ligestilling og kvinders rettigheder, nationalt og internationalt. Vi er i alt 8 medarbejdere i sekretariatet, der driver internationale projekter, arbejder med politisk påvirkning, laver kampagner, arrangerer events, laver skoletjeneste mv.

Talk Towns sekretariat har til huse hos Kvinderådet.

Om Talk Town

Talk Town er en festival om køn, ligestilling og feminisme. Den laves i samarbejde mellem Kvinderådet, Vallekilde Højskole og Roskilde Festival Højskole.

Talk Town er aktørbaseret i stil med folkemødet på Bornholm. Dvs. at organisationer og aktører byder ind med events, debatter og talks, og dermed er med til at skabe indhold og programmet. Den foregår over tre dage i Kødbyen i København og har typisk omkring 3000 deltagere og 100 frivillige tilknyttet.

Foruden eleven er der en projektleder tilknyttet Talk Town.

Læs mere på www.talktown.dk

Interesseret?

Så send en kort ansøgning og dit CV til kvr@kvinderaad.dk allersenest 2. februar kl. 10. Du er også velkommen til at kontakte nuværende elev Hannah Færch på tlf. 2580 1026

Vær opmærksom på at vi indkalder til samtaler løbende.