background decorational logo flower

Kvinderådet søger ny studentermedhjælper

Vil du arbejde med kommunikation, involvering og formidling i en NGO, der arbejder med ligestilling, feminisme og kvinders rettigheder? Så ansøg om at blive Kvinderådets nye studentermedhjælper.

Vores dygtige studentermedhjælper stopper efter flere års godt arbejde. Derfor søger vi en ny studentermedhjælp, som vil arbejde med ligestilling og kvinders rettigheder. Du vil primært assistere Kvinderådets direktør og medarbejdere med videns- og kommunikationsopgaver, fundraising, få ansvar for henvendelser til vores skoletjeneste og bidrage til udvikling og afvikling af arrangementer, f.eks. den feministiske festival Talk Town.

Som del af et lille sekretariat får du indblik i og berøring med mange af vores arbejdsområder og indsatser. Derfor kan arbejdsopgaverne variere, hvilket du helst ser som en fordel, og du skal være god til at arbejde selvstændigt og strukturere din tid, men også glad for at indgå i tæt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.

Om dig

Du er under uddannelse på en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse og har mindst et år tilbage af din uddannelse. Du har faglig interesse for køn og ligestilling. Du skal være god til dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Og så skal du have lyst til at indgå i et lille arbejdsfællesskab, hvor dagene godt kan være uforudsigelige og indeholde opgaver af meget forskellig karakter.

Erfaring med fundraising, kommunikation, SoMe og hjemmeside er en fordel, men ikke et krav, så længe du har mod på at lære.

Det tilbyder vi dig:

  • Erfaring med at arbejde i en politisk styret og demokratisk organisation
  • Indblik i Kvinderådets politiske interessevaretagelse og ligestillingsarbejde både nationalt og globalt
  • En fleksibel stilling, hvor dine evner og interesser får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver
  • Gode og skarpe kollegaer samt frokostordning

Stillingen er som udgangspunkt på 15 t/ugen, men vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.

Send din ansøgning og CV til kvr@kvinderaad.dk inden 2. juli kl 12.00

Mangfoldighed er en vigtig værdi for Kvinderådet, og vi mener, det er vigtigt, at Kvinderådet afspejler diversiteten i det samfund, vi er en del af. Derfor opfordrer vi alle til at ansøge – uanset køn.

Om Kvinderådet

Kvinderådet er en paraplyorganisation fra 1899, som arbejder for at fremme ligestilling nationalt og internationalt. I dag har Kvinderådet 49 medlemsorganisationer, som spænder vidt fra politiske partier og fagforeninger til erhvervskvindenetværk, handicap- og kvindeorganisationer. Kvinderådet har kontor i Kvindernes Bygning centralt i København.