background decorational logo flower

Nye ansigter i Kvinderådets ledelse

Kvinderådet har netop afholdt generalforsamling og har bl.a. valgt nye medlemmer af sin styrelse. Formand for Dansk Magisterforening, Camillia Gregersen er valgt som ny næstforkvinde for Kvinderådet sammen med nuværende næstforkvinde Line Gessø Storm Hansen fra Dansk Sygeplejeråd.

“Ligestilling skal højere op på den politiske dagsorden, for det har stået i stampe alt for længe. Jeg er glad for, at ligestilling og sexisme aktuelt bliver taget mere alvorligt, og det er en glæde for mig at skulle arbejde for større ligestilling i samfundet som del af Kvinderådet”, siger Camilla Gregersen.

Flere nye ansigter og medlemmer

Ud over næstforkvinderne blev følgende nye styrelsesmedlemmer valgt: Clara Halvorsen fra det Radikale Venstre, Mette Marie Yde fra Danner, Mona Savran fra Kvindelige Lægers Forening, Juliane Neiiendam fra Virksomme Kvinder, Karen-Lisbet Jacobsen fra Soroptimsterne International og Lone Randi Faber fra IDA

Forkvinde for Kvinderådet, Nanna Højlund ser frem til samarbejdet med de nyvalgte:

”Kampen for et ligestillet samfund, ja, en ligestillet verden har brug for stærke stemmer. Jeg er glad for, at vi har et hold i spidsen af Kvinderådet, der kan bringe sin store viden og erfaring i spil fra mange forskellige fagområder; lige fra arbejdsmarkedet til sundhed og politik. Det gør vores fælles stemme endnu stærkere”.

På generalforsamlingen optog Kvinderådet også tre nye medlemsorganisationer: Danske Handicaporganisationer (DH), Nyt Europa og Foreningen Feministisk Forandring.

Kontakt: Direktør i Kvinderådet Lise Johansen tlf. 25806055