background decorational logo flower

Programmet for Talk Town 2021 er klar

Sæt kryds i kalenderen d. 20- 22. maj 2021. Der er Kvinderådet igen med til at afholde festivalen, Talk Town – om køn, ligestilling og feminisme. Du kan opleve over 90 events – i både København, i Nuuk og digitalt, hjemme fra din dagligstue.

”I år bringer vi mange stemmer ude fra verden ind på festivalen. Pandemien har sat kvinders og pigers rettigheder under pres, og der er mere end nogensinde brug for at sætte ligestilling på dagsordnen, ikke mindst i et globalt perspektiv”, fortæller Kvinderådets forkvinde og talsperson for festivalen, Nanna Højlund.

På festivalen kan du bl.a. møde den tyrkisk/britiske forfatter Elif Shafak, amerikanske Chris Kraus og den iranske aktivist og tv-vært Masih Alinjead. Du kan også diskutere kvinders rettigheder i et globalt perspektiv med udviklingsminister Flemming Møller Mortensen.

Talk Town tager samtidig temperaturen på den danske ligestillingsdebat netop nu; Ligeløn, feminisme, #Metoo, digital chikane, køn og kønsroller er blot nogle af de debatter, der koger. Her du bl.a. finde ud af om ”Alle hader feminister” sammen med Ane Høgsberg, du kan diskutere ligeløn med medlem af Europaparlamentet, Kira Peter-Hansen og møde bogaktuelle Gry Jexen fra ”Kvinde kend din historie”.

Du kan se det fulde program her

Kontakt: Nanna Højlund tlf. 26723134