background decorational logo flower

Projektleder søges til festival om køn og ligestilling

Talk Town er en festival om køn, ligestilling og feminisme, der finder sted i maj måned i København hvert år. Talk Town søger nu en projektleder, som vil stå for produktion og afvikling af den årlige festival, samt den daglige drift af sekretariatet.

Stillingen svarer til en ca. 1/3 stilling; med mange timer i foråret og få i efteråret, og derfor oplagt at kombinere med andre projekter.

Som projektleder er du ansvarlig for:

 • Produktion og afvikling af Talk Town 2022
 • Ansvarlig for kommunikation og samarbejde med festivalens mange aktører og bidragsydere.
 • Kan sikre gennemskuelighed og klarhed i den daglige drift.
 • Økonomistyring, fundraising samt afrapportering til fonde.
 • Rekruttering, koordinering og ledelse af frivillige.
 • Bidrage til og sikre en god implementering af ny festivalstrategi i samarbejde med bestyrelsen.
 • Håndtering af Open Call, booking og programlægning

Sekretariatet for Talk Town ligger sammen med Kvinderådet i Indre København. Projektlederen kan derfor trække på sekretariatsbistand til fx bogføring, ligesom der også vil være en event-koordinator-elev fast tilknyttet festivalen, eleven er ansat i Kvinderådet. Desuden samarbejder Talk Town med højskoler bl.a. Vallekilde om produktion og afvikling af festivalen.

Vi leder efter en projektleder, der…

 • Har solid projektledererfaring med planlægning, koordinering og afvikling af større events eller festivaler.
 • Brænder for en bedre dialog om ligestilling og måske har viden om og netværket inden for miljøet.
 • Har erfaring med fundraising og afrapportering
 • Er dygtig til at lede og motivere frivillige
 • Har stærke kommunikative evner, både i skrift og tale
 • Har et stærkt netværk i kultur- og fritidsområdet
 • Er initiativrig, er ambitiøs på festivalens vegne, går selvstændigt til opgaverne og trives med skiftende arbejdsopgaver.

Vi tilbyder til gengæld en spændende stilling for dig, der elsker at samle folk om fantastiske oplevelser og tankevækkende debatter. Du får mulighed for at udvide dit netværk med en bred række aktører i det danske ligestillingsmiljø og Københavns kulturbranche. Og du får gode kolleger i Kvinderådet, hvor vi spiser frokost sammen og sparrer med hinanden ift. vigtige og aktuelle ligestillingsdagsordner.

Om Talk Town

Talk Town er en festival om køn, ligestilling og feminisme. Hovedfestivalen finder årligt sted i København over tre dage med ca. 3000 deltagere og ca. 100 frivillige (bl.a. højskoleelever) . Talk Town arrangerer dog også i løbet af året mindre saloner og talks forskellige steder i landet.

Talk Town er en festival med noget på hjertet. Vi er en festival med et feministisk og aktivistisk afsæt, der arbejder for et mere inkluderende demokrati og samfund. Det gør vi gennem samtaler/talks.

Talk Town er en aktørdreven festival. Dvs. at vi laver en Open Call, hvor aktører melder ind med arrangementer. Derudover har Talk Town altid et stærkt internationalt program. Læs mere her: https://www.talktown.dk/

Om stillingen

Stillingen er en projektansættelse, som ønskes besat pr. 1. December 2021 eller snarest muligt. Så send gerne din ansøgning til kvr@kvinderaad.dk hurtigt og senest 20. Oktober 2021 kl. 12. Vi holder samtaler løbende.

Arbejdstidens fordeling, samt løn-og ansættelsesvilkår aftales med Bestyrelsen med udgangspunkt i gældende overenskomster og aftaler svarende til den profil, der ansættes.

Vi opfordrer alle til at søge. Mangfoldighed ift. fx køn, alder, kulturel baggrund, seksualitet og funktionsnedsættelse er en vigtig værdi for os.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Mika Christoffersen på tlf.  20856085 eller direktør i Kvinderådet, Lise Johansen på tlf.  25806055