background decorational logo flower

Repræsentantskabsmøde 2019

Årets repræsentantskabsmøde i Kvinderådet afholdes onsdag d. 25. september kl. 17:00 -20:00 hos Globalt Fokus, Rysensteensgade 3.

Temaet for repræsentantskabsmødet er: EU som motor for ligestilling.
I juni i år vedtog EU-landene f.eks. et nyt orlovsdirektiv, der øremærker to måneders orlov til mænd.
Og at dømme efter meldinger fra den nye kommissionsformand, Ursula von der Leyen, ser det ud som om dampen vil blive holdt oppe på ligestillings-dagsordenen i EU i den kommende periode.
Men hvad kan vi egentlig forvente, der vil ske i EU ift. ligestilling?
Kvinderådet har inviteret generalsekretær for den europæiske kvindelobby, Joanna Maycock, til at komme med sin vurdering – og ønskeliste. Joanna Maycock anses for at være en af de mest indflydelsesrige kvinder i lobby-miljøet i Bruxelles.

Udover besøg af Joanna Maycock vil der på repræsentantskabsmødet være en drøftelse af vedtægtsændringer.

Repræsentantskabsmødet er for Kvinderådets medlemsorganisationer, enkeltmedlemmer og støttemedlemmer. Hver medlemsorganisation kan deltage med tre repræsentanter ud over eventuel repræsentant i Styrelsen.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest d. 23. september kl. 12:00 via mail til: kvr@kvinderaad.dk, eller på telefon: 33128087. Husk at oplyse navn, organisation og betalingsmåde.
Pris for spisning og kaffe er 125,00 kr., som kan indbetales på vores konto: 2191 – 8010 006 598, eller via Mobilepay på: 15714.