background decorational logo flower

Vi takker for en fantastisk nytårskur

D. 24. januar havde vi fornøjelsen af at byde til nytårskur på Christiansborg, hvor vi samlede en imponerende flok repræsentanter fra vores styrelse og medlemsorganisationer til at hilse årets ligestillingsspørgsmål og arbejde velkomment med både taler og debat.

Der var stuvende fuldt, da alle gode ligestillingskræfter var samlet på tværs af partier, sektorer, organisationer, aldre og køn, og med både nationalt og internationalt udsyn.

Tak til vores forkvinde Maria Jose Landeira Østergaard for at byde velkommen og åbne ballet.

Tak til vores vores ligestillingsminister Marie Bjerre, der slog vejen forbi og holdt et brag af en nytårstale om alt det, der fylder i ministeriets arbejde af initiativer til at øge ligestilling og pushe de nødvendige kulturforandringer.

Tak til Ulla Tørnæs fra Venstre, Mads Hvid fra SF – Socialistisk Folkeparti og Anne Sophie Callesen fra Radikale Venstre for at tale europæisk ligestillingspolitik med os.

For 2024 byder på et vigtigt valg, nemlig det til Europa-Parlamentet. EU har drevet store dele af de senere års nationale ligestillingsfremskridt – derfor skal vi stemme for ligestilling, når vi stemmer til EU.

Tak til Jens Kristian Lütken fra Europabevegelsen for at moderere samtalen og til alle de skarpe spørgere fra salen, der bidrog til en spændende debat.

Tak til alle jer, der kom, og mest af alt tak for jeres konstante og vedholdende arbejde for ligestilling og lige ret uanset køn.

Vi ser frem til endnu et år i ligestillingens tegn.