background decorational logo flower

Kvinderådet overtager Talk Town 2024

Talk Town er tilbage igen i år – denne gang arrangerer vi det i Kvinderådet! Vi har overtaget stafetten fra gode frivillige kræfter, der siden 2016 har drevet festivalen. Vi glæder os helt vildt til fortsat at skabe rammerne og platformen for samtaler, debat og fællesskab om ligestilling, køn og feminisme.

Festivalen finder sted den 31. oktober – 1. november 2024 i København. I år vil Talk Town Town have et særligt fokus på grundlæggende rettigheder, der desværre er under pres mange steder i verden.

Programmet bliver sammensat af bl.a. debatter, oplæg, workshops, kunst og musik fra ind- og udland. Vi har lavet et Open Call, hvor du frem til d. 3. september kan ansøge om at få dit eller din organisations indslag med. Det kan du gøre her.

Talk Town vil fortsat blive formet af frivillige kræfter, og vi sammensætter derfor igen i år en frivilliggruppe, der bliver en del af planlægningen og afholdelsen af festivalen. Har du lyst til at tilmelde dig for at høre mere, så kan du gøre det her.

Vi vil gerne rette en kæmpe tak til alle, der har været med til at udvikle og drive Talk Town indtil nu. Vi vil gøre vores bedste for at føre festivalen videre i samme feministiske ånd, som den er skabt af.

Også en stor tak til vores samarbejdspartnere, der gør Talk Town 2024 muligt: NIKK – Nordic Information on Gender, Nordisk Ministerråd, FRi – Fundamental Rights Initiative, EU, Globalt Fokus, Nyt Europa og European Women’s Lobby.

Vi er i fuld gang med planlægningen af Talk Town 2024, og vi glæder os til det spændende arbejde i de kommende måneder. Har du spørgsmål eller inputs, kan du skrive til os på talktown@kvinderaad.dk.